Sportovec okresu 2017

Sportovec okresu 2017
12. 04. 2018
Vítězství v anketě týdeníku Raport Sportovec okresu 2017.

Sportovec okresu 2017

Ve čtvrtek 12. 4. 2018 se v podvečer v Kulturním centru v Rakovníku konalo slavnostní vyhlášení ankety týdeníku Raport "Sportovec okresu Rakovník 2017". V kategorii mládežnických kolektivů byl nominován i náš tým mladších žáků za vítězství v republikovém finále v hokejbalu.

Kluci si vyhlášení náramně užili a dobře se bavili. A jak to pro ně dopadlo? Vyhráli i tentokrát a stali se tak sportovci okresu za rok 2017 v mládežnických kolektivech.

Tento tým v okresním, krajské, ale i v republikovém kole nepoznal hořkost porážky. Na republice dokonce brankař M. Nistor nedostal ani gól. Samozřejmě to nebylo zas tak jednoduché, jak to vypadá. V kraji jsme měli namále, když jsme po prvním poločase prohrávali 0:1 se ZŠ Beroun. Kluci však svou trpělivou hrou soupeře zlomili a rozhodující zápas obrátili ve svůj prospěch. Bojovnost, šikovnost, touha po vítězství, obětavost, týmovost, chuť hrát a vyhrát provázela hochy po celou dobu tohoto turnaje. Gratulujeme a děkujeme. Za obrovským úspěchem stáli: Miroslav Nistor, Jakub Šiler, David Nistor, Petr Čech, Daniel Křišík, Matěj Polcar, Martin Lev, Ondřej Polcar, Ladislav Kiš, Filip Vlasjuk, Adam Vondráček, Jakub Lebeda, Štěpán Malý.

J. Kotlík

Sportovec okresu 2017